Woonklaar wint de Excellence Awards op Bouwbeurs Roeselare

Woonklaar wint de Excellence Awards op Bouwbeurs Roeselare

Communiceren, een goede marketing en een leuke stand. Dit waren de ingrediënten voor een goeie cocktail die duidelijk in de smaak viel bij de jury van de eerste Excellence Awards van de Bouwbeurs van Roeselare. Woonklaar Damme Thijs kaapte er met trots de eerste prijs mee weg. 

"We hebben ons een gans weekend met passie en vooral veel plezier ingezet om de bezoekers het zo aangenaam mogelijk te maken en hen uiteraard van de juiste informatie te voorzien. We waren eigenlijk niet op de hoogte van de wedstrijd op de beurs. De prijs kwam dus als een absolute, maar zeer aangename verrassing voor gans het beursteam." Zegt zaakvoerder Thijs Damme. 

"Het is een opsteker voor het harde werk van de afgelopen maanden. De opening van onze nieuwe showroom, de opstart van tal van projecten zorgden voor een hoge werkdruk en toch slagen we erin dat zonder problemen aan te kunnen. Ik ben trots op ons team en fier op al onze uitgevoerde projecten. Deze prijs is de kers op de taart van een tot nu toe mooi jaar."