BADKAMER

Van ontwerp tot realisatie

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Is jouw sanitair en badkamer toe aan een opfrisbeurt of renovatie? Dan delen we maar wat graag al onze praktische en functionele badkamerideeën om jouw droombadkamer mee vorm te geven. En dat doen we van ontwerp tot realisatie. Of je nu kiest voor een strakke badkamer of eentje met een landelijke touch. Woonklaar gaat voor degelijke materialen en een praktische indeling. Dat is beloofd.

Zo creëren we een droombadkamer die voldoet aan alle aspecten van functionaliteit en esthetiek. Een badkamer die voldoet aan jouw behoeftes én smaak. Gebruiksvriendelijk met oog voor waterbestendige materialen en ontworpen om te voldoen aan je dagelijkse noden waarbij beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Of die nu groot of klein is. 

Professionele begeleiding mét keuzemoment

Kies jij voor een badkamerrenovatie? Dan sta je er bij Woonklaar niet alleen voor. Een team van experten vangt je op bij het ganse renovatieproject. Vanaf je eerste showroombezoek tot de oplevering van je nieuwe badkamer. Je geeft dus het ontwerp, coördinatie en realisatie volledig uit handen. Zo heb je één aanspreekpunt en een deskundige begeleiding bij de verbouwing. 

Om jouw droom badkamer vorm te geven hebben we onze showroom voorzien van enkele inspirerende voorbeeldopstellingen en kan je er kiezen uit tal van materialen om je badkamer mee vorm te geven. Al een uitgekiend idee voor de realisatie? Geen probleem. Ons team zorgt voor een vertaling naar onze vakmensen zodat jouw idee vormkrijgt.