Waarom woonklaar?

Heb je plannen om te (ver)bouwen? Dan staat er vast heel wat op je planning om onder handen te nemen. Het team van Woonklaar staat voor je klaar om jouw interieur en totaalproject onder handen te nemen. Een hecht team van schrijnwerkers, elektriciens, vloerders en sanitaire installateurs met een passie voor de job en je interieur. Kortom een team dat maar al te graag de handen uit de mouwen steekt. Woonklaar wordt extra interessant als je weet dat je bij ons ontwerp en realisatie onder één dak vindt. 

Kom inspiratie opdoen in onze ruime toonzaal in Hooglede en laat je overtuigen door de degelijke materialen, onze vak- en mensenkennis, maar vooral de passie en drijfveer om jouw interieur om te toveren tot een plaats waar je jezelf thuis voelt.

REFERENTIES

Badkamer om U tegen te zeggen

BADKAMER OM U TEGEN TE ZEGGEN

18-09-20

Aanvankelijk wouden we enkel ons bad vernieuwen, maar van bij het eerste contact merkten we de passie en het vakmanschap op van de mensen van Woonklaar waarop we besloten onze volledige badkamer te vernieuwen.
Keuken van Duitse kwaliteit

KEUKEN VAN DUITSE KWALITEIT

18-11-20

Een nieuwe keuken kiezen is altijd een stukje je interieur uit handen geven. De mensen van Woonklaar leverden echter prima werk waardoor wij kunnen genieten van onze nieuwe keuken die perfect aansluit bij onze woonst.

LAATSTE NIEUWS

Grandioze opening Woonklaar 9 november 2019

GRANDIOZE OPENING WOONKLAAR 9 NOVEMBER 2019

12-11-19

Op 9 november 2019 was het zover: de opening van de woonklaar toonzaal in Hooglede. En dat vierden we met ongeziene kortingen op keukens, badkamers en maatkasten. Of het een succes was? Absoluut. Tal van vrienden, kennissen en nieuwsgiergen kwamen hun licht opsteken en kregen een hapje en drankje aangeboden. 
Woonklaar wint de Excellence Awards op Bouwbeurs Roeselare

WOONKLAAR WINT DE EXCELLENCE AWARDS OP BOUWBEURS ROESELARE

16-02-20

Communiceren, een goede marketing en een leuke stand. Dit waren de ingrediënten voor een goeie cocktail die duidelijk in de smaak viel bij de jury van de eerste Excellence Awards van de Bouwbeurs van Roeselare. Woonklaar Damme Thijs kaapte er met trots de eerste prijs mee weg.