MAATKASTEN

Uitstallen en opbergen

UITSTALLEN EN OPBERGEN

In je interieur heb je nu eenmaal spullen die je graag wegstopt en andere die je net wel wil uitstallen. Waar je ook naar op zoek bent. Woonklaar ontwerpt, tekent, en produceert kasten op maat met een eigen karakter. Of het nu gaat om een dressing, ingebouwde kast, tv-meubel of bureau. Maatwerk is de ideale manier om je inrichting perfect bij je noden en wensen te laten aansluiten. Bovendien zorgt maatwerk eveneens voor een uniek interieur, want alles wordt speciaal voor jou vervaardigd. Wat je ook zoekt. We garanderen je een pracht ontwerp en functioneel geheel.

Geïntegreerde oplossingen

Een op maat gemaakte kast past in elke ruimte. Alles om een ruimte wat ordelijker te laten ogen. Daarom voorziet Woonklaar je van geïntegreerde oplossingen met de nodige aandacht voor design en afwerking. Onze vakmensen gaan samen met jou op zoek naar de ideale oplossing voor je interieur. Van TV-meubel tot dressing. En de plaatsing? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen jouw maatkast. 

Nood aan inspiratie? Kom dan langs in onze showroom in Gits en kies uit prachtige materialen: gelakt, fineer of massief hout.