TOTAALRENOVATIE

Verbouwen van A tot Z

VERBOUWEN VAN A TOT Z

Je thuis voelen, start bij een omgeving waarin jij helemaal jezelf kan zijn. Een omgeving die volledig afgestemd is op je behoeftes en smaak. En laat dat laatste nu eenmaal iets zijn wat we nu eenmaal graag veranderen. Dat kan met een nieuw likje verf aan de muur, maar wat als je meer wil? Dan heb je plannen om te renoveren en je woning terug af te stemmen op je huidige gewenste wooncomfort. 

Woonklaar heeft zich speciaal voor jij die wil renoveren gespecialiseerd in totaalrenovaties. Wij bieden je architecturale hulp van begin tot einde. Van ontwerp en coördinatie tot realisatie. En dat voor zowel professionele als particulieren. Woonklaar pakt het complete project onder handen en zorgt ervoor dat jij hélemaal ontzorgd wordt. Wij zijn dus jouw aanspreekpunt gedurende je ganse renovatie. 

Tot in de kleinste details

Een perfecte afwerking. En dat tot in de kleinste details. Dat is waar we voor jou naar streven. Want als we spreken over een totaalaanpak, dan doen we dat ook. Van afbraak en elektriciteitswerken tot het plaatsen van je spanplafond. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken. De afwerkingsmaterialen? Jij hebt keuze uit een ruim assortiment die we graag aan je voorstellen in onze showroom!